Mai sunt cateva zile pana la a 11-a editie a Webstock. Sunt foarte nerabdator sa particip, pentru ca este prima mea editie la care voi participa.

O mica introducere

O sa va spun o mica poveste. Anul trecut pe la sfarsitul lui Octombrie am participat la prima intalnire informala a unor Instagrameri, la un eveniment organizat de Alex Damian.
Pana in momentul respectiv, toata interactiunea mea cu prietenii de pe Instagram a fost online. A fost o ocazie sa cunosc atunci fata in fata 3 creatori de continut – baieti foarte talentati, cu care tin si astazi legatura (Luci, Gigi, Cristi Dandes). A fost o experienta foarte faina, deoarece am descoperit oameni cu aceleasi pasiuni pentru fotografie si pentru calatorii, avand ocazia sa ne povestim fiecare din experientele noastre si sa invatam unii de la altii.
Cristi manageriaza un cont dedicat celor mai cool locuri de mancat/baut din Bucuresti @foodofbucharest. Este un cont cu un mix de 50%-50% continut propriu si continut redistribuit. El a reusit sa creeze o comunitate de aproape 35k oameni si peste 30k de #foodofbucharest.

Ce este Webstock?

In acea intalnire am auzit eu prima data de la Crsiti de Webstock – ca fiind cel mai mare eveniment din Romania dedicat social media, si mai mult de atat, am aflat ca exista o gala de premiere Webstock Awards. Aceasta gala premiaza cele mai bune proiecte din online-ul romanesc, Cristi fiind castigatorul editiei 2017 la categoria Best Use of Photography.
Am stiut din acel moment ca la urmatoarea editie trebuie neaparat sa particip la acest evenmiment, pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte in social media, pentru a cunoaste fata in fata cei mai buni bloggeri/youtoube-ri si instagrameri, si pentru a ma inspira din proiectele de succes premiate acolo.
Am asteptat cu nerabdare anuntul inceperii inscrierilor la editia din acest an, iar in momentul in care s-au deschis inscrierile pentru acreditari, am aplicat imediat. In scurt timp am avut parte de prima bucurie, pentru ca am primit foarte repede un raspuns pozitiv, respectiv ca voi participa la editia aniverasara de 10 ani Webstock in calitate de blogger acreditat.

Bucuria mea a fost si mai mare acum o saptamana cand s-au anuntat nominalizarile pentru Gala Webstock Awards 2018, iar la categoria Best Use of Photography am fost nominalizat cu un proiect desfasurat in parteneriat cu @samsungromania. Sper sa imi intelegeti asadar bucuria si nerabdarea de a participa la aceasta gala Oscar a online-ului romanesc (http://www.2018.webstock.ro/cat-best-use-of-photography.php).

Webstock implineste 10 ani in octombrie. Sunt sigur ca au fost 10 ani frumosi, cu editii una si una, in care organizatorii au reusit sa reuneasca comunitatea online pentru o zi memorabilia pe an. Organizatorii anunta ziua de 5 octombrie 2018 ca fiind una de referinta. Se anunta ca fiind cel mai mare Webstock de pana acum, cu multe surprize, activari, ocazii de socializare, dar si cu multe prezentari si sesiuni valoroase.

Voi reveni dupa gala cu un articol in care va voi povesti experienta mea la aceasta a 11-a editie Webstock si prima editie pentru mine.
Pana atunci, sa auzim numai de bine.